Erfaring er nøgleordet, når det kommer til at beskrive makkerparret bag Teenagelife. De hverken praler af at være uddannede psykologer eller læger, men de har talt med teenagere i spandevis, og de kan med lethed spotte den udsatte teenager i mængden til en Justin Bieber koncert.

Tilsammen har de mere end 30 års erfaring med alle temaer inden for teenageproblemer, og gennem deres arbejde som folkeskolelærere har de den vigtigste ballast af alle indsigt og erfaring fra det virkelige liv.
Du går med andre ord ikke hjem med en diagnose, men derimod med konkrete værktøjer til at gøre hverdagen lidt rarere for dig og din teenager.

 

Den rigtige ven for din teenager

Christian er teenagerens bedste ven. Han har for snart en del år tilbage testet alle de grænser, der skulle testes, og siden har han dedikeret sit liv til at hjælpe teenagere med at teste deres grænser på en bedre måde. Gennem Ungdommens Røde Kors, sit firma Teenageproblemer.dk og snart 17 år i folkeskolen for de ældste og udsatte findes der snart ikke det dilemma, han ikke har stået over for. Christian har tacklet alkoholforskrækkede mødre, og pædagogisk inkompetente fædre. Han har hjulpet stille piger og drenge til at gro hår på brystet, og han har trukket hårene ud på dem, der havde fået dem lige tidligt nok. Christian er teenagerens ambassadør over for de uforstående forældre.

 

Christian 1996

 

 

 

Den forældre du ville ønske, du kunne tage med hjem – hver dag

 

Bente kender alt til underbukser med bremsespor, vodka under sengen og teenageugidelighed generelt. Hun er mor til to og bonusmor til tre, og hun trækker i den grad på egen erfaring, når det kommer til at hjælpe andre fortvivlede teenageforældre. Udover at være mor til fem er hun skolelærer gennem 13 år for de ældste elever. Hun ved alt om, hvad det vil sige at stå med triste, overgearede eller ugidelige teenagere, og hun kan i den grad sætte sig i forældrenes sted, når ungen for tredje gang vil sove hele weekenden hos en ven, hvor de tilsyneladende ikke laver andet end at spille brætspil.

 

Bente 1995

 

 

Christian og Bente 2019