Din teenager har muligvis allerede foreslået, at I kan ryge jer en fredspibe sammen og snakke lidt om, at hun skal have flere lommepenge og tøjpenge hver tredje måned.

Mens hun mener fredspibe bogstaveligt, så tænker vi det i en lidt mere overført betydning. Sommetider kan det nemlig hjælpe at mødes på neutral grund med en fagperson, som kan styre samtalen og give gode råd og redskaber til både forældre og teenager.

Uanset om bølgerne går højt, og familiens porcelæn efterhånden er ikke-eksisterende eller om din teenager lukker sig inde på værelset hver dag efter skole og knap nok siger et ord, kan det være en god ide at tale med en udefrakommende. Vi vælger ikke side, og vi kommer ikke til at hjælpe dig med at udtænke snedige afstraffelsesmetoder. Vi går ind for en åben og ærlig tilgang, der er i øjenhøjde med din teenager, hvor han eller hun naturligvis også skal vide, når grænsen er overskredet. Det gør vi, fordi vi ved, at det virker.

Samtalerne kan tilpasses efter jeres behov. Det kan altså både foregå mellem begge forældre og en af os. Det kan også være med en af forældrene, tennageren og en af os. Eller det kan være mellem os og teenageren.

Mulighederne er mange, og vi tager gerne en indledende telefonsamtale med jer, hvor vi sammen kan tilrettelægge et forløb, der passer til alle.